TDC is een programma van Enabel, het Belgisch Ontwikkelingsagentschap.

Congolese koffiecoöperaties in de bres voor slachtoffers seksueel geweld

De TDC presenteert de resultaten van een project dat werd ontwikkeld in samenwerking met twee coöperaties van koffietelers, een lokale NGO en BTC, voor de opvang van slachtoffers van seksueel geweld in het oosten van de Democratische Republiek Congo.

Gesterkt door hun geografische nabijheid en het vertrouwen dat ze genieten onder de bevolking, streven de coöperaties van koffieboeren ernaar om de waardigheid van de slachtoffers te herstellen en tegelijkertijd te werken aan hun sociale en economische herintegratie.

Lees de onderstaande pdf voor meer informatie.

Congolese koffiecoöperaties in de bres voor slachtoffers seksueek geweld

Met steun van de TDC
Download
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.