Koffie van de Grote Meren

Het Afrika van de Grote Meren staat bekend om de voortreffelijke kwaliteit van zijn arabica  en robusta. De regio wordt dan ook al meer dan een eeuw afgeschuimd door aankopers op zoek naar de beste koffiebessen.

Het Trade for Development Centre (TDC) engageert zich om 5 van deze coöperaties in Oeganda, Rwanda en DRC te ondersteunen. Het wil van de Grote-Merenkoffie een ontwikkelingshefboom maken voor de kleine gemarginaliseerde producenten uit de regio.

 

Koffie van de Grote Meren

De steun van het TDC aan 5 coöperaties
Download
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.