TDC is een programma van Enabel, het Belgisch Ontwikkelingsagentschap.

Eerlijke en duurzame handel en de klimaatverandering

De klimaatverandering is niet eerlijk. Ontwikkelingslanden hebben het minst bijgedragen tot het probleem, maar worden het zwaarst getroffen door de gevolgen.” Om die vaststelling konden ook de onderhandelaars van het Kyotoprotocol niet heen en dus voorzagen zij in de mogelijkheid van koolstofkredieten voor het Zuiden.

Ook de sector van eerlijke en duurzame handel tast vandaag de mogelijkheden af om producentenpartners via die weg de broodnodige middelen te bezorgen om de gevolgen van de klimaatverandering het hoofd te bieden.

Eerlijke en duurzame handel en de klimaatverandering

Kunnen kleine boeren de planeet afkoelen?
Download
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.