Biologische specerijen in Tanzania: vanille, chili en gember

Deze marktstudie onderzoekt de mogelijkheden die boeren uit Tanzania hebben om hun biologisch gecertificeerde gember, chili en vanille te verkopen. Het brengt de markt voor biologische specerijen in kaart, zowel in Tanzania als internationaal.

Het onderzoekt de eisen van kopers en identificeert mogelijkheden voor Tanzaniaanse biologische boeren op de lokale en internationale markten. Bovendien worden er mogelijkheden voor waardetoevoeging in kaart gebracht.

Ontdek het hieronder (in het Engels).

Organic spices in Tanzania

Opportunities for producers of organic ginger, chilli and vanilla
Download
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.