TDC is een programma van Enabel, het Belgisch Ontwikkelingsagentschap.

“La Esperanza del Café”: Een liedje om de koffiecrisis onder de aandacht te brengen

Alvaro en Antonio Morales, twee professionele Belgisch-Salvadoraanse zangers die bekend zijn in El Salvador, hebben net een nummer uitgebracht dat bedoeld is om de consument bewust te maken van de huidige crisis bij de koffieproducenten.

Het lied, in het Spaans, heeft een vers in het Frans dat de consument uitnodigt om zichzelf vragen te stellen en actie te ondernemen: “Consumenten, eisen een eerlijke prijs, koffie komt van elders, het kan dingen veranderen. Voor de ochtendkoffie, moet je je afvragen waar het vandaan komt.”

Zie het Youtube-kanaal en de Facebook-pagina van de zangers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.