TDC is een programma van Enabel, het Belgisch Ontwikkelingsagentschap.

België stelt voortgangsrapport Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling voor

België lanceert zijn Nationaal Vrijwillig Rapport. Een mooie verzameling aan Belgische initiatieven die bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of SDG’s. Het rapport zal door premier Charles Michel op 18 juli worden voorgesteld aan de VN.

Ook het Trade for Development Centre komt erin aan bod! Met onze marketingondersteuning aan producentengroepen in het Zuiden en onze projecten rond eerlijke arganolie uit Marokko, fairtradethee uit Vietnam en duurzaam toerisme in Tanzania. En niet te vergeten: met de uitdaging om van België tegen 2020 het land van de Fair Trade te maken natuurlijk!

Meer info

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.