Altos del Pastaza Lodge, Puyo, Ecuadorian Amazon region

Duurzaam toerisme in Ecuador en Peru

Het doel van deze studie is om toeristische bedrijven in Peru en Ecuador, met name die welke zich richten op duurzaam toerisme, te ondersteunen bij de toegang tot de Europese markt. Terwijl de inhoud van het onderzoek zich richt op de omstandigheden in Peru en Ecuador, kunnen ook lezers in andere Latijns-Amerikaanse landen deze informatie nuttig vinden.

De dekking van de Europese markt omvat de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje. In de studie wordt gekeken naar actoren zoals touroperators (inclusief databases) of brancheorganisaties, worden de markttoegangsmechanismen onderzocht (zowel met betrekking tot de bestemming – Peru en Ecuador, als de genoemde bronmarkten) en wordt een breed scala aan benaderingen en instrumenten beschreven om de toegang tot de Europese markt te verbeteren.

Hieronder vindt u de downloadlink naar de executive summary, het volledige rapport en de computer graphics die een aantal van de bevindingen visueel benadrukken.

Executive Summary

Market report on improving connectivity of sustainable tourism operations in Ecuador and Peru to the EU marketplace
Download

Market Report

Market report on improving connectivity of sustainable tourism operations in Ecuador and Peru to the EU marketplace
Download

Infographic Recommendations

Key insights from the study
Download
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.