TDC is een programma van Enabel, het Belgisch Ontwikkelingsagentschap.

Het verhaal achter de lampionnetjes: TDC ondersteunt Peruviaanse physalisproducenten

Ongetwijfeld is uw oog er al op gevallen in uw supermarkt, afdeling exotisch fruit: bakjes feloranje bessen, omgeven door groenbruine, papierachtige kelken. Waar komen ze vandaan en welk verhaal verbergen zij in hun ‘lampionnen’? Zijn er ook bio- en fairtrade-exemplaren op de markt? Voor de antwoorden trekken we naar Colombia en Peru.

De physalisboeren van San Pablo (Peru) hebben een groot engagement, veel potentieel om via handel ontwikkeling te brengen, maar een gebrek aan middelen. Het Trade for Development Centre helpt hen een groter graantje mee te pikken in een duurzame handelsketen.

Het verhaal achter de lampionnetjes

TDC ondersteunt Peruviaanse physalisproducenten
Download
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.