TDC is een programma van Enabel, het Belgisch Ontwikkelingsagentschap.

Quinoa Real grown near Uyuni on the Bolivian Altiplano (3653 m). Mt. Tunupa in the background.

Marktstudies : Quinoa en Tara

Het Trade for Development Centre en het marktstudiebureau Globally Cool voerden samen met de organisatie Autre Terre, die nuttige input gaf over de quinoa- en taraketen, drie marktstudies uit. De resultaten ervan dienen om tara- en quinoacoöperaties te helpen (een betere) toegang te krijgen tot de binnenlandse en internationale markt.
 
In deze studies wordt voor quinoa, tarapoeder en taragom de huidige marktsituatie in kaart gebracht en wordt gekeken naar trends voor de toekomst. Het doel is producenten de nodige info te verschaffen om een goede marketingstrategie uit te werken. 
 
U kan hieronder de drie markstudies (quinoa, tarapoeder en taragom) downloaden. Er is ook een korte samenvatting beschikbaar voor de drie studies samen. Bekijk ook het filmpje over de trends voor quinoa (Biofach, VS, 2015)

Marktstudies - Samenvatting

Quinoa en Tara
Download

The Quinoa Quest

A look into current and future markets
Download

Tara Gum

A look into current and future markets
Download

Tara Powder

A look into current and future markets
Download
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken.